Célunk


Új fogalom született az Autizmus terén az Outizm.

Az Outizm azt jelenti hogy ki a pánikból azaz szabadulás az Autizmus -ból.
2014 óta foglalkozik a „stabil. Technológia” egy új megközelítéssel aminek egy olyan kifejlesztett mentális tréning az eredménye amely számos nagy mértékű változást ért el autistáknál, aspergereseknél, ADHD-seknél és pánikkal élőknél.
Sikeresen meg alkottunk egy jelenleg egyedülálló, tudományosan alátámasztott módszertant, ami alapján tréningek és oktatások a legnagyobb hatékonysággal működnek a visszacsatolások szerint.

Eredmények szempontjából orvosi papír is bizonyítja miszerint egy az egyik 15 éves fiúnál megszűnt az értelmi fogyatékosság.

Számos esetben megindultak beszédek, illetve beindulnak a mérlegelő képességek az embereknél ami az önállóságuk alap pillére.
A tréning hatékonysága nemcsak a családon belül a sérült személyen javít, hanem az Őt körülvevő emberek lelki állapotát is emeli azzal hogy nem kell már rá úgy figyelni, felügyelni hisz fokozatosan önállóvá tud válni.

A „stabil. Technológia” azaz Spot jelenleg időben az egyik leggyorsabbnak tűnik, miután egy fél év – éven belül el tudnak vele jutni autisták vagy egyéb speciális igényű személyek olyan állapotba ahol már nem szükséges a speciális felügyelet.

Ez egy olyan küldetés ami visszafordíthatja a világ egyik legnagyobb figyelmet követelő problémáját az autizmust.