Elindultunk!


Ami eddig csak egy hihetetlen dolognak tűnt, mára már valóság lett.

2014 óta foglalkozik a „stabil. Technológia” egy új megközelítéssel aminek egy olyan kifejlesztett mentális tréning az eredménye amely számos nagy mértékű változást ért el autistáknál, aspergereseknél, ADHD-seknél és pánikkal élőknél.

Sikeresen meg alkottunk egy jelenleg egyedülálló, tudományosan alátámasztott módszertant, ami alapján tréningek és oktatások a legnagyobb hatékonysággal működnek a visszacsatolások szerint.

Eredmények szempontjából orvosi papír is bizonyítja miszerint egy az egyik 15 éves fiúnál megszűnt az értelmi fogyatékosság.

Számos esetben megindultak beszédek, illetve beindulnak a mérlegelő képességek az embereknél ami az önállóságuk alap pillére.
A tréning hatékonysága nemcsak a családon belül a sérült személyen javít, hanem az Őt körülvevő emberek lelki állapotát is emeli azzal hogy nem kell már rá úgy figyelni, felügyelni hisz fokozatosan önállóvá tud válni.

Egy fecske nem csinál nyarat

Ahogy a mondás is tartja, ezért különböző szakterületekről megkerestünk embereket, akik tudnának segíteni a tréning további fejlesztésében, elterjesztésében.
Elkezdtük a szerveződést, alapítványunk segítségével megpróbáljuk minden autista számára elérhetővé tenni a tréninget, amitől új, boldogabb, teljes életet tudnak élni.

És egy kis lélek morzsa miért is tesszük:

“Mátyás Fiam tegnap este átölelte a nyakam és filmet néztünk. Végig. Nyugodt volt és konstatáló. Gyengéden megsimogatta az arcom, üzenve, hogy jól érzi magát.”